Actueel

 • 15-12-2015
  Fietstunnel onder Kattenlegerstraat medio 2016 klaar

  In 2016 start de gemeente Lingewaard de aanbesteding voor het fietstunneltje onder de Kattenlegerstraat. Tot dan zit er voor fietsers niets anders op dan bij het Kattenleger omhoog te fietsen, de weg over te steken en het RijnWaalpad te vervolgen.

  Lees verder

 • 15-12-2015
  Tijdelijk oponthoud door Cinemec

  Door de bouw van bioscoop Cinemec in Nijmegen en het naastgelegen parkeerterrein wordt het RijnWaalpad ter hoogte van de Ovatonde doorsneden door een voorrangskruising voor bouwverkeer en voor gebruikers van de nieuwe parkeerplaats. De overlast duurt tot de zomer van 2016.

  Lees verder

 • 10-12-2015
  Enquête over gebruik RijnWaalpad afgerond

  In de maand november werd een enquête gehouden onder de gebruikers van het RijnWaalpad. Een kleine 400 fietsers vulden de enquête in. Onder hen zijn 4 waardebonnen van Bever t.w.v. € 50,00 verloot, als dank voor het invullen van de enquête.

  Lees verder

 • 9-10-2015
  Speciale meetfiets meet de luchtkwaliteit op het RijnWaalpad

  Met een speciaal ontwikkelde meetfiets worden in de maand oktober metingen gedaan naar de luchtkwaliteit op het RijnWaalpad en op de oude fietsroute tussen Nijmegen en Arnhem. Over de beide routes wordt gemeten wat de concentratie van belastende stoffen is waaraan fietsers blootgesteld worden.

  Lees verder

Bekijk de route van het RijnWaalpad